Timmerbedrijf Wilkinson

Over mij

Ik ben geboren in Engeland en heb mijn opleiding tot timmerman in Leeds (Engeland) afgerond. Inmiddels woon en werk ik al meer dan 30 jaar in Nederland.

 

Ik streef er naar om flexibel te zijn in mijn service en met u mee te denken. Heeft u al een ontwerp, dan kan ik dit voor u realiseren. Als u nog niet precies weet wat u wilt, adviseer ik over ontwerp, materialen en technieken die voor uw project geschikt zijn. Ik let er op dat het resultaat aan uw wensen voldoet en daarnaast praktisch en onderhoudsvriendelijk is.

“Ieder project, groot, klein en voor elk budget, voer ik met zorg uit.

Scheepstimmerman

Ik heb een passie voor zeilen en een aantal jaren op een schip gewoond. Ik weet wat belangrijk is bij het opknappen en onderhouden van schepen. Aan boord van de bark Europa heb ik als leerling stuurman en scheepstimmerman een aantal expedities naar Antarctica meegemaakt. Heeft u een project waarbij u de hulp van een scheepstimmerman nodig heeft? Graag vertel ik u meer over mijn ervaring

scheepstimmerwerk_helmstok

Partners

U kunt mij inhuren voor kleine en grotere projecten. Bij grote projecten kan het wenselijk zijn om extra hulp in te schakelen. Ik werk veel samen met het bedrijf Elon Vloer & Interieur uit Hardinxveld Giessendam, gespecialiseerd in het leggen van vloeren en interieurbouw.

 

Voor stucwerk, elektra en loodgieters werkzaamheden schakel ik andere professionals uit mijn netwerk in. Uiteraard kan ik ook samenwerken met door u gekozen vaklieden. 

Hardinxveld-Giessendam

info@timmerbedrijfwilkinson.nl

+31 6 47 69 57 27

Scroll to Top